Dziś w Atelier Smaku chrupiące bezglutenowe bułeczki. Dzięki suszonym pomidorom i bazylii są prostu pyszne. Dodatkowo proste w wykonaniu! Produktów do pieczenia, gotowania oraz gotowych rozwiązań szukajcie w Incola. Polecamy, smacznego i na zdrowie!
Dziś w Atelier Smaku chrupiące bezglutenowe bułeczki. Dzięki suszonym pomidorom i bazylii są prostu pyszne. Dodatkowo proste w wykonaniu! Produktów do pieczenia, gotowania oraz gotowych rozwiązań szukajcie w Incola. Polecamy, smacznego i na zdrowie!
8 komentarzy dla "231. "Bułki z suszonymi pomidorami i bazylią""
ErnestEden 8 maja 2018 (17:51)
Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie 🙂custom written essays
Atelier Smaku 8 maja 2018 (20:13)
🙂
avi 28 listopada 2018 (19:55)
czy można zastąpić mąkę kasztanową?
Atelier Smaku 29 listopada 2018 (08:33)
można spróbować dodać więcej mąki ziemniaczanej w to miejsce 🙂
avi 30 listopada 2018 (20:08)
tylko, że … w tym przepisie nie ma mąki ziemniaczanej 🙂
Atelier Smaku 30 listopada 2018 (20:16)
Czyli można dodać więcej niż tyle ile było jej wcześniej 😉
Roksana 15 stycznia 2019 (22:04)
Czy zamiast maki kokoswej mozna wrzucic wiorki czy wyjdzie za slodko? 🙂
Atelier Smaku 20 stycznia 2019 (11:16)
Jest to dokładnie to samo w składzie, jednak konsystencja jest inna. Na pewno wpłynie to na konsystencję bułek.