120. „Sok jabłkowo-selerowy z rzeżuchą”

Pobierz PDF

Dziś w Atelier Smaku prosty i zdrowy sok z dodatkiem pełnej witamin i mikroelementów poświątecznej rzeżuchy. Pomaga przezwyciężyć wiosenne przemęczenie – prosto i smacznie. Oczywiście odcinek jest tłumaczony na język angielski przez Translalab.

Składniki

Czas przygotowania: 10 minut
Ilość: kilka porcji

Składniki

  • 4 jabłka
  • 1 pęczek selera naciowego
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 2 garści ściętej rzeżuchy

Sposób przygotowania

Jabłka kroimy w cząstki, łodygi selera naciowego na kawałki i miksujemy w wolnoobrotowej wyciskarce do soków. Następnie miksujemy natkę pietruszki, a także ściętą rzeżuchę. Mieszamy i podajemy. Taki sok nadaje się do spożycia, zachowując swoje wartości, do 48 godzin po zrobieniu.

Brak opini dla przepisu dla "120. "Sok jabłkowo-selerowy z rzeżuchą""

    Dodaj opinię

    Twój adres email nie będzie opublikowany