120. Sok jabłkowo-selerowy z rzeżuchą / Apple and celery juice with cress

Pobierz PDF

Dziś w Atelier Smaku prosty i zdrowy sok z dodatkiem pełnej witamin i mikroelementów poświątecznej rzeżuchy. Pomaga przezwyciężyć wiosenne przemęczenie – prosto i smacznie. Oczywiście odcinek jest tłumaczony na język angielski przez Translalab.

Today the Atelier of Taste has a very simple and healthy juice with Eastery cress which is full of vitamins and microelements.

Składniki

Czas / Time: 10 min.
Ilość / Amount: kilka porcji / several portions

Składniki / Ingredients:

  • 4 jabłka / apples
  • 1 pęczek selera naciowego / bunch celery
  • 1 pęczek natki pietruszki / bunch parsley
  • 2 garści ściętej rzeżuchy / handfuls fresh cress

Sposób przygotowania / Instructions:

Jabłka kroimy w cząstki, łodygi selera naciowego na kawałki i miksujemy w wolnoobrotowej wyciskarce do soków. Następnie miksujemy natkę pietruszki, a także ściętą rzeżuchę. Mieszamy i podajemy. Taki sok nadaje się do spożycia, zachowując swoje wartości, do 48 godzin po zrobieniu. Smacznego i na zdrowie! Cut the apples into pieces. Chop the celery stems and blend them in a low-speed juicer. Then, blend the parsley and cress. Mix it and serve it. Such a juice is fit for consumption and preserves its nutritional values for 48 hours after being made. Enjoy it! It's good for you!

Brak opini dla przepisu dla "120. Sok jabłkowo-selerowy z rzeżuchą / Apple and celery juice with cress"

    Dodaj opinię

    Twój adres email nie będzie opublikowany